Cóż robić w ostatnim dniu kapryśnego maja?
Rzucić się w wir rozrywki w najsmaczniejszym wydaniu!
To święto zarówno dla obdarzonych poczuciem humoru i dla tych, którym humory nieco przygasły!
Pobudzimy je do działania!
31 maja sięgamy po nową energię, którą zaserwuje nam szef kuchni Adam Drężek – jego rozkoszny bufet zakwitnie bogactwem polskich ogrodów.
Artyści kabaretu „Czwarta Rano” podzielą się mocą drzemiącą w anegdocie i piosence.
Bar zabłyśnie Cytrynową Namiętnością – bo nasza cytrynówka to warszawski przebój sezonu!
Goście mogą sięgnąć po stałe pozycje z karty i baru lub podążyć za słonecznym instynktem i trafić w sedno smaku, czyli zaopatrzyć się:
ZDROWO-ROZKOSZNY CERTYFIKAT za 99 zł, którego posiadacz JE ILE CHCE. W bufecie zapachną mu między innymi: szparagi z jajkiem poche, sałatka ze szparagami i quinoa, bób z chorizo i ziołami, sałatka wiosenna z nowalijkami i przepiórczym jajeczkiem, tatar z pomidorów, gołąbki z młodej kapusty i cielęcina z koperkiem, młode polskie ziemniaki z masłem i koprem, a na tygrysie apetyty wędliny z Podlasia i Litwy, sery z Wańczykówki i pegazowe śledziki.
Uwaga! „ZDROWO-ROZKOSZNY CERTYFIKAT” to dobry wybór, nie obowiązek.
Wstęp do „Pegaza” jak zwykle wolny od 16.00 do 2.00.
Rozkoszny bufet działa od 20.00. do 23.00.
Nasz Kabaret, który startuje o 21.00, zrymował na ten dzień prościutką maksymę, trzymajmy się jej:
Co cechą jest szczęśliwych ludzi
i nigdy w życiu się nie znudzi?
Rzucać się w wir beztroskich uciech
kierując smakiem i uczuciem!
A rozkosz zdrową i prawdziwą
daje łyk słońca i… WARZYWO!!!
Zapraszamy! Będzie jarzynowo, rozrywkowo, majowo – po prostu PEGAZOWO!